VP_Hero_Desktop_Juha_0624_1322x562.jpg

Jalkapallovalmentaja Juha Malinen löysi avun VitaeProsta

Jalkapallovalmentaja Juha Malisen pitkän uran takana on sinnikästä työtä kentän reunalla, mutta myös omalta fysiikalta vaaditaan työssä paljon. Vuodet aktiivisen toimen parissa vaativat veronsa ja siksi Juha etsi apua tunnetusta ravintolisästä.

Juha Malinen on ehtinyt neljän vuosikymmenen valmennusuransa aikana tehdä paljon. Yli tuhannen jalkapallo-ottelun, puolen tuhannen veikkausliigaottelun ja sadan maajoukkueottelun valmentajana Malinen on kirjoittanut itsensä suomalaiseen jalkapallohistoriaan. Hän on myös toiminut jalkapalloasiatuntijana sekä arvokisalähetysten kommentaattorina monissa kisoissa.

Kuusikymppinen valmentaja on edelleen aktiivinen liikkuja, ja vuosikymmenten kokemus ammattiurheilun parissa sekä eri harrastukset pitävät hänet vauhdissa.  Malinen on tottunut liikkumaan paljon sekä itsenäisesti, että huippu-urheilijoiden ja nuorten valmentamisen parissa. Siksi hänelle on aina ollut tärkeää, että keho voi hyvin, ja että liikkuminen on helppoa ja miellyttävää. Hänellä on yhä vahva halu kisata nuorempiensa kanssa. ”Haluan näyttää nuorille pelaajille, että vanhempanakin yhä pystyy ja voi urheilla täyspainoisesti, enkä halua turhien vaivojen rajoittavan liikkumistani”, Malinen lausahtaa.

Noin viisi vuotta sitten hän kuitenkin huomasi, että vuosikymmenten urheilu, valmennustyöt sekä ikä alkoivat kuitenkin vaatia veronsa. Erityisesti vaivat jaloissa tekivät Malisen mukaan jokapäiväisestä liikkumisesta ja harrastamisesta välillä haastavaa.  Malinen oli ennestään kuullut VitaePro-ravintolisästä useammasta eri lähteestä, mutta lopullinen päätös kokeilla VitaeProta syntyi kuitenkin vasta, kun Malisen puoliso, joka on terveystieteiden maisteri, vakuuttui tuotteen tieteellisesti tutkituista ainesosista ja niiden hyödyistä. 

Tauko sai vakuuttumaan VitaePron hyödyistä

Reilun vuoden käytön jälkeen Malinen huomasi VitaePron tuoneen selviä muutoksia hänen arkeensa – yleinen olotila oli hyvä, ja oma suorituskyky ja energisyys olivat nousseet huomattavasti. Pikkuhiljaa alun perin lyhyet kävelylenkit venähtivät pidemmiksi ja nopeatempoinen padelkin alkoi maistua. Hän pystyi jälleen nauttimaan lempiharrastuksistaan ja tunsi myös palautuvansa liikunnasta hyvin.  

Vaikka Malinen koki yleisen olotilansa olevan hyvä, hän päätti kokeilla pitää taukoa ravintolisän syömisestä. ”Skeptikkona ajattelin, että ehkä olo voi olla hyvä muista syistä”, Malinen kertoo. Kolmen kuukauden tauon jälkeen Malinen kuitenkin huomasi pieniä, mutta arjessaan merkittäviä eroja liikkumisessaan. ”Pienissä asioissa ja energiatasossa huomasin muutoksia”, Malinen muistelee. Huomatessaan eroja olotilassaan, Malinen palasikin jälleen käyttämään VitaeProta ja kokee sen auttavan häntä huolehtimaan itsestään ja jaksamisestaan arjessa.

VitaeProssa Malinen arvostaa erityisesti korkealaatuisia ja tieteellisesti tutkittuja ainesosia: ”Vaimoni tutki tarkkaan, mitä ravintolisä sisältää, ja totesimme, että sen sisältämät ainesosat ovat todella hyödyllisiä ja turvallisia”. VitaePron tehokkaassa koostumuksessa yhdistyvät voimakkaat luonnon antioksidantit, useat eri vitamiinit, mineraalit ja elintärkeät omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) sekä kasviuute Boswellia serrata, jota on käytetty jo tuhansia vuosia tukemaan nivelten hyvinvointia.

Malinen kertoo, että häneltä on kyselty paljon VitaeProsta ja sen vaikutuksista, jopa vähän yllättäen korkean tason urheilijoidenkin parista. Hän toteaa, että on voinut suositella VitaeProta kaikille, jotka haluavat ylläpitää liikunnallista elämäntapaa riippumatta iästä tai taustasta. Hänen mukaansa tuote sopii niin ikääntyville kuin aktiivisille liikkujille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan ja nauttia liikunnallisesta elämäntyylistä. ”Se on tuote, joka toimii – ja olen tyytyväinen, että aloitin sen käytön”, Malinen toteaa.

Kokeile VitaePron ensimmäinen pakkaus nyt tutustumistarjouksella! 

VitaePro on ollut suomalaisten luottotuote jo vuosikymmeniä

Malisen tavoin, jo tuhannet ja tuhannet suomalaiset ovat saaneet VitaeProsta tukea aktiivisen elämän viettoon. Jo yli 20 vuotta markkinoilla ollut VitaePro on yksi Pohjoismaiden suosituimpia ravintolisiä. Sen laadukkaat ainesosat ovat huolellisesti valittuja, puhtaita ja turvallisia. Tuote valmistetaan GMP-standardin (Good Manufacturing Practice) suositusten mukaisesti ja valmistuksessa käytetään vain tunnetuilta toimittajilta saatuja, hyvin dokumentoituja raaka-aineita.

Monipuolinen VitaePro tukee erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointia, vastustuskykyä sekä jaksamista. Asiakaskyselyn perusteella, 91% VitaePron pitkäaikaisista käyttäjistä kokee saaneensa tuotteesta apua erityisesti nivelille ja jäsenten jäykkyydelle.* Myös oman energiatason ja vastustuskyvyn koettiin olevan hyvällä tasolla VitaePron käyttäjien keskuudessa.

Tilaa VitaePro nyt puoleen hintaan ja osallistu arvontaan - voit voittaa 1000€ hyvinvointirahaa!

 

6 syytä kokeilla VitaeProta

  1. Erittäin tehokas lihasten ja nivelten hyvinvointiin – 91% käyttäjistä huomaa hyödyt.

  2. Kokeile edullisesti tutustumistarjouksella. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen pakkauksen puoleen hintaan 17,75€

  3. Monipuoliset vaikutukset koko kehon hyvinvointiin. VitaePron ainutlaatuinen koostumus sisältää ainesosia useiden kehon tärkeiden tehtävien tukemiseksi. Se sisältää tarkoin valittuja ainesosia lihaksille ja nivelille, sydämelle ja vastustuskyvylle sekä vähentämään väsymystä.

  4. Luotettavaa laatua: VitaePro sisältää ainoastaan dokumentoituja ja laadukkaita ainesosia, joilla on useita EU:n hyväksymiä terveysväittämiä.

  5. Joustava ja huoleton tilaus - Tilaus ei sisällä määräaikoja, vaan voit tauottaa tai peruuttaa sen, milloin itsellesi sopii.

  6. Osallistu hyvinvointitonnin arvontaan: Tilaajana pääset nyt mukaan asiakasarvontaan, jossa voit voittaa 1000 euroa hyvinvointirahaa!


Tilaa nyt ensimmäinen pakkaus puoleen hintaan 17,75€!


*Asiakaskysely 2022. N = 899 pitkäaikaista 
VitaePron käyttäjää.
 

Tutkittu teho moniin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

SIDEKUDOKSILLE: VitaePro sisältää mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) sekä tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää sinkkiä, seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.